top of page

Byhistoriepodden og servering i Dunkejongaarden

25. mai åpner Foreningen Gamle Fredrikstad både hus og hage for servering av enkel lunsj og forfriskninger i forbindelse med innspillingen av to episoder av Byhistoriepodden i Dunkejongaarden. Historikerduoen Trond Svandal og Lars Thoresen, under dekknavnet Byhistoriepodden, kommer for å spille inn to historiepodkaster sammen med Oslos tidligere byantikvar Janne Wilberg.

Gården er åpen fra klokken 13.00, og de historiske begynner klokken 16.00.

Møt opp og slapp av med et hyggelig lørdagsprogram i Dunkejongaarden!

Arrangementet er en del av feiringen av Foreningen Gamle Fredrikstads 75-årsjubileum og er støttet av Fredrikstad kommune.Comments


Vil du støtte
vårt arbeid?

 

Foreningen Gamle Fredrikstad ønsker å inspirere så mange som mulig til å være engasjert i Gamlebyens vel. Men engasjert kan man være på mange forskjellige måter: Man kan for eksempel være aktiv i foreningen vår, og bidra praktisk til bevaringen av Dunkejongaarden eller kanskje selge vafler på Kongens torv en deilig vårdag. Noen vil være mindre aktive og mer sosiale og delta på foredrag, fester og andre hyggelige arrangementer i Gamle Fredrikstads regi, mens andre kanskje ønsker seg et mer passivt medlemskap og støtter arbeidet med en kontingent. Eller så kanskje man bare elsker å jangle på vollane, spasere på brostens-gatene – bare oppholde seg her og nyte den fantastiske Gamlebyen. Velkommen skal du være, uansett hvem du er – og takk for nettopp din støtte til Nordens festningsby.

Kommende arrangementer:

Mars: Årsmøte 2/3 
Juni: Sommerfest

Følg oss på Facebook:
 
  • Facebook B&W
Siste artikler: 
 
Søkeord: 
No tags yet.
bottom of page