Adventscafé i Dunkejonhaven

I anledning åpningen av julegater og julemarked i Gamlebyen lørdag 27. og søndag 28. november, flytter vi vår adventscafé ut i Dunkejonhaven . Der selger vi varme pølser, kaffe og kaker, samt den fortreffelige guideboken for Gamle Fredrikstad, som er alfa og omega for interesserte som ønsker å gjøre seg kjent med festningsbyen.

Sammen med oss treffer du også på Damene i Dunkejonhaven , som tradisjonen tro har julemarked i bakgården. Her finner du strikkede votter, raggsokker og julepynt av alle slag, i tillegg til både sveler og gløgg.

Dunkejongaarden vil være åpen for publikum som ønsker å kikke på gården, og du vil også få kjøpt julepynt på innsiden.

Velkommen til Dunkejongaarden!

Vil du støtte
vårt arbeid?

 

Foreningen Gamle Fredrikstad ønsker å inspirere så mange som mulig til å være engasjert i Gamlebyens vel. Men engasjert kan man være på mange forskjellige måter: Man kan for eksempel være aktiv i foreningen vår, og bidra praktisk til bevaringen av Dunkejongaarden eller kanskje selge vafler på Kongens torv en deilig vårdag. Noen vil være mindre aktive og mer sosiale og delta på foredrag, fester og andre hyggelige arrangementer i Gamle Fredrikstads regi, mens andre kanskje ønsker seg et mer passivt medlemskap og støtter arbeidet med en kontingent. Eller så kanskje man bare elsker å jangle på vollane, spasere på brostens-gatene – bare oppholde seg her og nyte den fantastiske Gamlebyen. Velkommen skal du være, uansett hvem du er – og takk for nettopp din støtte til Nordens festningsby.

Kommende arrangementer:

​27.-28.11: Adventscafé

7.12: Julemøte med grøt 


 
Følg oss på Facebook:
 
  • Facebook B&W
Siste artikler: 
 
Søkeord: 
No tags yet.