top of page

Årsmøte torsdag 2. mars kl. 1900

Årsmøtet i foreningen Gamle Fredrikstad finner sted i Dunkejongaardens trivelige peisestue.


møtet behandles i henhold til våre vedtekter:

Beretning over årets virksomhet

Revidert regnskap for siste år

Fastsettelse av kontingent til privatpersoner

Valg


Styret har i år ingen særskilte saker å legge frem for årsmøtet utover en bekreftelse av fjorårets vedtektsendring, og ingen saker har kommet til behandling. Vedtektsendringen gjelder en bekreftelser av fjorårets årsmøtevedtak. Dunkejongaardens eierforhold ble avklart før forrige årsmøte, og både gård og grunn er overdratt foreningen. § 10 c) som omhandler avklaring av eierforholdet ved en oppløsning bør derfor endres.

§ 10 c foreslås fjernet.


På årsmøtet skal velges formann, ett styremedlem og fire varamedlemmer, i tillegg til revisor. Valgkomitéen består av Inger Christine Apenes, Anne Ruden og Audun Holm.


Etter årsmøteforhandlingene inviteres medlemmene til et hyggelig taffel med dansk tilsnitt nede i storstuen, hvor vi serverer på bestilling danske smørrebrød med tilhørende god drikke.


På menyen står:


Stjerneskud

Fritert rødspette med reker og asparges


Lun leverpostej

Champignoner, rødbeter og bacon


Roastbeef

Remoulade og løk


Flæskesteg

Surkål, epler og svisker


Bløtkake med frukt


Hvert smørrebrød koster 130,- kroner og bløtkaken koster 50,- kroner pr stykke. Man kan bestille så mye hjertet behager, og både kake og smørrebrød kan leveres glutenfritt.


Frist for bestilling er 27. februar. Gjøres ved å svare på denne eposten.


Merk at det ikke kreves påmelding til selve årsmøtet, kun dersom du ønsker å spise.


Hjertelig velkommen skal du være!


Med vennlig hilsen


Knut Thomas Hareide-Larsen

styrets formann


Vil du støtte
vårt arbeid?

 

Foreningen Gamle Fredrikstad ønsker å inspirere så mange som mulig til å være engasjert i Gamlebyens vel. Men engasjert kan man være på mange forskjellige måter: Man kan for eksempel være aktiv i foreningen vår, og bidra praktisk til bevaringen av Dunkejongaarden eller kanskje selge vafler på Kongens torv en deilig vårdag. Noen vil være mindre aktive og mer sosiale og delta på foredrag, fester og andre hyggelige arrangementer i Gamle Fredrikstads regi, mens andre kanskje ønsker seg et mer passivt medlemskap og støtter arbeidet med en kontingent. Eller så kanskje man bare elsker å jangle på vollane, spasere på brostens-gatene – bare oppholde seg her og nyte den fantastiske Gamlebyen. Velkommen skal du være, uansett hvem du er – og takk for nettopp din støtte til Nordens festningsby.

Kommende arrangementer:

Mars: Årsmøte 2/3 
Juni: Sommerfest

Følg oss på Facebook:
 
  • Facebook B&W
Siste artikler: 
 
Søkeord: 
No tags yet.
bottom of page