Invitasjon til årsmøte og årsmiddag 12. mars

Foreningen Gamle Fredrikstad avholder sitt årsmøte torsdag 12. mars 2020 kl. 1800. Etter årsmøteforhandlingene inviteres foreningens medlemmer til tradisjonell årsmiddag i Dunkejongaarden omkring kl. 1900. Årsmøtet er åpent for alle medlemmer, men middagen krever påmelding innen 5. mars. Det er begrenset antall plasser.

Aftenens meny:

Skrei med tilbehør

Kakebord og kaffe

Prisen for middagen er kr. 400,- og inkluderer apéritif og kaffe. Drikke til maten tilbys underveis til en rimelig pris.


Legg merke til at årsmiddagen krever påmelding. Svar utbedes innen 5.3 til kontakt@festningsbyen.no eller 69322813. 


Obs! Begrenset antall plasser.
Årsmøteagenda i henhold til foreningens vedtekter: 1. Beretning over årets virksomhet 2. Revidert regnskap for siste år 3. Fastsettelse av kontingent for privatpersoner 4. Saker som er brakt frem for årsmøtet av styret eller andre av foreningens medlemmer 5. Valg

Alle medlemmer er velkomne!

Vil du støtte
vårt arbeid?

 

Foreningen Gamle Fredrikstad ønsker å inspirere så mange som mulig til å være engasjert i Gamlebyens vel. Men engasjert kan man være på mange forskjellige måter: Man kan for eksempel være aktiv i foreningen vår, og bidra praktisk til bevaringen av Dunkejongaarden eller kanskje selge vafler på Kongens torv en deilig vårdag. Noen vil være mindre aktive og mer sosiale og delta på foredrag, fester og andre hyggelige arrangementer i Gamle Fredrikstads regi, mens andre kanskje ønsker seg et mer passivt medlemskap og støtter arbeidet med en kontingent. Eller så kanskje man bare elsker å jangle på vollane, spasere på brostens-gatene – bare oppholde seg her og nyte den fantastiske Gamlebyen. Velkommen skal du være, uansett hvem du er – og takk for nettopp din støtte til Nordens festningsby.

Kommende arrangementer:

13.5: Årsmøte

5.6: Sommerfest

Følg oss på Facebook:
 
  • Facebook B&W
Siste artikler: 
 
Søkeord: 
No tags yet.