Search
  • Styret

«Jul på Simensbråten» - ekte risengrynsgrøt fra China!


Foreningen Gamle Fredrikstad inviterer nye og gamle medlemmer til tradisjonell førjulstemning i Dunkejongaarden, hvor vi som vanlig serverer verdens beste risengrynsgrøt. Tradisjonen tro får vi høre beretningen om «Hvorledes det ble jul på Simensbråten» - historien som er skrevet av Christian B. Apenes og som årlig ble lest opp i Gymnasiastsamfundet Fram. I Gamle Fredrikstad leses den opp hvert år, og det er Inger Christine Apenes som leser årets historie. Hvem finner mandelen i grøten? Vi lover en god, gammeldags premie til vinneren og den helt riktige julestemningen for alle som møter opp i Dunkejongaarden denne kvelden. Illustrasjonen er laget av Ellen Auensen.


15 views

© Foreningen Gamle Fredrikstad

  • Facebook B&W